Make your own free website on Tripod.com

 

  

Tips
 

 

 
 
Style.com
Laman Utama
Moden
Tradisional
Maklumbalas
Kontemporari

Keterampilan diri seiring dengan tuntutan semasa, lelaki hari ini dilihat mula memberikan perhatian terhadap aspek penampilan diri walau dimana mereka berada. Berpakaian kini tidak lagi hanya menutup tubuh tetapi juga menjadi lambing atau symbol statusseseorang individu. Sebab itulah, jika diperhatikan aliran fesyen tempatan, fesyen lelaki juga turut berubah dari semasa ke semasa. Cara berpakaian menterjemahkan imej, symbol dan status dan kamu perlu  berhati-hati dalam soal berpakain  agar tidak kelihatan janggal dan canggung. Untuk itu adalah penting kamu perlu sentiasa tampil elegen dan presentable.

Tips berpakaian untuk lelaki | Tips berpakaian untuk wanita |
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Penggayaan Tudung

 
 

Tips Berpakaian

Tidak tahu bagaimanakah caranya? Semak beberapa tips di bawah dan pastikan kamu bijak mengenali kelebihan dan kekurangan bentuk badan kamu untuk mengetahui samada sesuai atau tidak dengan penampilan dan diri  kamu. Untuk lebih terperinci, klik pada gambar.
Seperti membeli sebentuk cincin berlian , sepasang sut bukan sahaja membuatkan penamilan anda menyerlah tapi merupakan satu pelaburan bijak kerana ia seperti cincin berlian yang bermutu tinggi dan harga sepasang sut yang bagus buatannya amat berkualiti. Jadi tidak rugi anda membeli sepasang sut yang mahal tetapi berkualiti untuk digayakan dalam jangka masa yang panjang berbanding membeli sut murah tetapi cepat rosak dan lusuh. Ikuti tips berikutnya.

 
 

Petua

 
 

Info