Make your own free website on Tripod.com

 

  

 

 
 
Lelaki
 

 

 

 

 

 

 

 

fesyen wanita  |  fesyen lelaki  |  fesyen kanak-kanak  |

Satu idea untuk semua. Setiap lelaki perlu memiliki sekurang-kurangnya sehelai pakaian berwarna pink? Selain daripada membanyakkan koleksi warna pakaian anda agar tidak membosankan, warna pink boleh membuatkan penampilan anda lebih berkarisma dan menyerlahkan penampilan anda. Kemeja sporty daripada kombinasi corak berjalur untuk penampilan ranggi.

 

Style.com

Maklumbalas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penggayaan Tudung
Tips Berpakaian
Petua
Info

 

 

 

 

 

Si jejaka tampil lebih tampan dengan baju lengan panjang dengan sulaman kotak-kotak didada. Warna lembut memberikan impak romantis pada si jejaka. Sesuai dipadankan dengan jeans ataupun khakis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kasual dengan padanan kemeja merah menarik dengan corak bunga abstrak bersama seluar slack tampak  bergaya. Walaupun gaya ini kasual tetapi tetap nampak bebas, sesuai untuk menghadiri majlis atau untuk bersantai bersama yang tersayang

 

Kemeja berjaket daripada kombinasi warna hijau sesuai untuk penampilan  pada hujung minggu. Ia sesuai untuk lelaki yang ranggi..

 

Bergaya dengan kemeja panjang putih dipadankan dengan jeans hitam. Kombinasi dua warna kontras ini memberikan ilham menarik dalam gaya semasa. Biarpun tiada warna semarak cinta, namun penampilan nampak klasik dan bergaya. Walaupun tampil ringkas dan santai namun penampilan buat si jejaka tetap menyerlah dan bergaya. Bagaimana? Tak ingin mancuba?

 

 
Laman Utama
Moden

 

Tradisional

Kemeja berlengan panjang  sesuai untuk penampilan majlis formal. Ia juga sesuai untuk lelaki yang bergaya ke pejabat.

 

Bergaya bebas sesuai dengan jiwa remaja yang'sempoi'. Motif grafik di dada mempunyai maksud tersirat menggambarkan isi hati yang mendambakan suasana paling romantis. Penampilan yang paling sesuai ketika bersantai.

Kontemporari
 
     

Kemeja hitam bergaris merah dan jeans dari warna senada membuatkan si jejaka nampak 'cool'. Si dia pasti tergoda dengan penampilan kamu yang seksi.

Hitam sudah sinonim dengan karekter lelaki. Hitam itu misteri tetapi hitam itu tetap menawan. Kemeja jarang yang dipadankan dengan jeans menyerlahkan lagi gaya maskulin anda.