Make your own free website on Tripod.com

 

  

 

 
 
Style.com
Laman Utama
Moden
Tradisional
Maklumbalas
Kontemporari
Wanita
 

Gabungan diantara kebaya dan seluar. Gaya kontemporari ini banyak menarik perhatian bagi penggemar fesyen dan ramai yang menggayakannya untuk nampak kelainan. Keseluruhannya bercorak kosong cuma sedikit motif bunga di bahagaian belakang bagi menaikkan seri.

Gaya kontemporari dengan menggunakan warna yang unik  dan klasik. Keunikannya terserlah  dengan kombinasi konsep moden dan tradisional dan dengan corak yang unik dan menarik. Pakaian dari kain yang lembut menyerlahkan karakter wanita itu sendiri. Kesuluruhannya pakaian ini bermotifkan bungaan sesuai dengan selendang jarang yang ditampilkan.

fesyen wanita  |  fesyen lelaki  |

Dress malam yang digayakan 'cardigant' panjang. Dengan kombinasi warna yang kontras anata kuning dan hitam menaikkan seri si pemakai. Sesuai untuk digayakan pada majlis malam hari atau pada 'candle light dinner' bersama yang tersayang.

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Penggayaan Tudung

 
 

Tips Berpakaian

 
 

Petua

 
 

Info

Dress sedikit longgar yang masih mennggunakankonsep oren dan hitam menaikkan seri si pemakai. Gaya kontemporari unik yang ditampilkan daripada bahan sifon yang ringan.

 
 

 

 

Gaya kontemporari ditampilkan dengan rekaaan tanpa butang dan zip. Gaya yang ringkas tapi nampak elegen dengan menggunakan konsep etnik orang ulu. Penggunaan fabrik adalah dari kombinasi dua bahan berasaskan rajut dan sifon.

 

Kombinasi songket dan blaus unik yang tampak kelainan . Keseluruhannya bahagian baju bercorak kosong dan keseluruhan bahagian kain bermotifkan songket bagi menaikkan seri.Digunakan darai warna yang mendatar.

Bagi wanita yang bertudung, anda juga boleh memilih gaya kontemporari dalam berfesyen . Gaya yang ditampilkan sopan sejajar dengan karakter perempuan asia yang menutup aurat.Anda boleh tampil dengan seluar ataupun dress labuh.