Make your own free website on Tripod.com

 

  

Style.com
Laman Utama

 

Moden
Tradisional
Moden

Penggayaan Tudung
Maklumbalas
fesyen wanita  |  fesyen lelaki  |  fesyen kanak-kanak  |
Tips
Petua
Info

 

Dunia fesyen berkembang dengan menyaksikan perubahan citarasa kaum wanita pada masa kini dan ia memainkan peranan penting dalam masyarakat. Menurut pakar gaya dan motivasi antarabangsa RobertPante, pakaian telah terbukti memainkan peranan besar dalam memberikan imej atau gambaran positif mengikut bidang kerjaya. Beliau juga berpendapat, kejayaan wanita bersaing dalam dunia kerjaya mencabar telah banyak dibantu oleh penampilan dan cara mereka berpakaian serta menyelaraskan gaya dengan tugas terentu. Fesyen tidak hanya tertumpu kepada kaum wanita tetapi ia juga telah dipelopori oleh kaum lelaki dan juga kanak-kanak. Disini, kami ada menyediakan  serba sedikit informasi tentang dunia fesyen yang terkini..

 

 

 
 
                    
Kontemporari

 
 

Selain itu, bagi fesyen berkonsepkan moden, fesyen bagi kanak-kanak juga dipamerkan. Disini, adik-adik boleh mendapat sedikit idea untuk bergaya ke rumah rakan - rakan atau ke parti. Adik-adik akan nampak lebih manis dan bergaya dengan koleksi yang kami pamerkan. Untuk melihat koleksi pakaian kanak-kanak selanjutnya, layari www.karangkraf.com/ bintang kecil

Walaubagaimanapun, kini, lelaki mempunyai citarasa yang semakin tajam dan keinginan untuk tampil berbeza mencetuskan satu imej dan gaya dan gaya hidup baru. Intai beberapa pakaian yang kami syorkan agar penampilan lelaki tidak terlalu konservatif.