Make your own free website on Tripod.com

 

  

Style.com

 

 

Moden
Tradisional

   
 

Beliau juga berpendapat, kejayaan wanita bersaing dalam dunia kerjaya mencabar telah banyak dibantuoleh penampilan dan cara mereka berpakaian serta menyelaraskan gaya dengan tugas terentu. Fesyen tidak hanya tertumpu kepada kaum wanita tetapi ia juga telah dipelopori oleh kaum lelaki dan juga kanak-kanak. Disini, kami ada menyediakan  serba sedikit informasi tentang dunia fesyen yang terkini..

Fesyen memainkan peranan penting dalam masyarakat pada masa kini...Fesyen tidak hanya tertumpu kepada kaum wanita tetapi ia juga telah dipelopori oleh kaum lelaki. Disini, anda boleh mendapatkan serba sedikit informasi tentang dunia fesyen yang terkini...Dunia fesyen berkembang dengan menyaksikan perubahan citarasa kaum wanita pada masa kini dan ia memainkan peranan penting dalam masyarakat. Menurut pakar gaya dan motivasi antarabangsa Robert Pante, pakaian telah terbukti memainkan peranan besar dalam memberikan imej atau gambaran positif mengikut bidang kerjaya.

 

 

Tips

Laman Utama

 

 

 

Maklumbalas

Kontemporari

 

 

 

 

Penggayaan Tudung
Tips Berpakaian
Petua
Info

Penggayaan tudung kini semakin pelbagai. Kini, selendang panjang atau pashmina pula semakin digemari wanita bertudung sejak beberapa selebriti ternama tampil menggayakannya. Untuk melihat gaya tudung terkini, anda boleh layari halaman ini.

Penggayaan Tudung

Menurut pereka fesyen, dalam berfesyen, sekurang-kurangnya anda perlu mengikuti tips supaya ia boleh dijadikan panduan dalam berfesyen. Jadi, tunggu apa lagi, dapatkan tips-tips yang disediakan untuk bergaya dengan lebih bijak!

Halaman Web Style.com dibangunkan bagi pengguna yang ingin mendapatkan maklumat berkaitan dengan dunia fesyen. Pengguna boleh melayarai laman web ini untuk mengetahui serba sedikit tentang pakaian-pakaian moden, tradisional dan kontemporari. Laman web ini bukan sahaja untuk kaum wanita malah kami juga menyediakan fesyen bagi kaum lelaki dan kanak-kanak.