Make your own free website on Tripod.com

 

  

 

 
 
fesyen wanita   fesyen lelaki  fesyen kanak-kanak  |

Gayanya sempoi, dengan mengenakan jaket lusuh dan baju t- shirt didalamnya tampak cool dan selamba. Jaket ini boleh disuai padankan dengan baju-baju t-shirt yang anda minati.

Gaya kanak lelaki dengan kemeja. Kasual dengan padanan hitam putih dengan corak bunga abstrak tampak  bergaya. Sesuai dipadankan dengan seluar jeans atau khakis.

Baju kemeja putih berkolar biru nampak bebas sesuai dengan jiwa kanak-kanak . Walaupun ringkas tapi nampak cool. Kelengkapan aksesori seperti jam boleh menyerlahkan gaya kamu.

Dress dari rona biru cerah yang nampak lembut buat penampilan si gadis yang kecil molek. Si gadis akan nampak lebih anggun ketika menghadiri majlis anjuran rakan-rakan. Pastikan adik tampul kemas dengan penampilan yang berlainan.

Si gadis nampak manis dengan 'simple deress' yang berwarna merah muda ini dengan tali halus dibahagian bahu dan sedikit ropol pada bahagian bawah kain. Pakaian ini sesuai dipilih untuk ke majlis hari jadi rakan-rakan . Lengkapkan pakaian adik-adik dengan aksesori yang sesuai.

Style.com
Laman Utama
Moden
Tradisional
Penggayaan Tudung
Maklumbalas
Tips Berpakaian
Petua
Info
Kontemporari
Kanak-kanak
 

Wau..anda nampak lebih dewasa! Padanan blaus merah muda dengan warna seluar yang kontras.  Gaya ceria walaupun ringakas tetapi tetap menyerlah dan bergaya. Pakaian ini sesuai untuk ke parti. Jadi, bagaimana??

 
   
   
   
   
   

Mm, gaya sporty menarik minat kanak-kanak pada masa kini. Adik-adik boleh mengenakan 'sweater' dari pelbagai corak untuk menyerlahkan gaya adik-adik.

Gaya santai dengan kombinasi dua warana baju tanpa lengan menyerlahkan karekter si gadis yang mula meningkat remaja. Dengan padanan skirt bawah lutut menyerlahkan penampilan dan sesuai untuk abersantai bersama rakan-rakan atau bersama kelurga tersayang. Penambahan aksesori seperti topi nampak lebih bergaya.

Mm, gaya moden yang menarik ramai kanak mengikutnya. Santai, bebas, ranggi sesuai dengan jiwa kanak-kanak yang agresif. Sesuai dipadankan dengan jeans dan jaket sebagai tambahan.